Samsung Galaxy A3 (2017), 16GB, Sort (Black Sky)

Produktkatalog » Mobiltelefoner & Tilbehør

Produktnummer:  SM-A320FZKNNEE
Producent: Samsung
 
Pris: 1.799,00 kr.
Lager:
Produktet er tilføjet din indkøbsvogn
 

Beskrivelse


Samsung Galaxy A3 2017 smartphone kommer i et slankt og elegant design med et miks af metal og glas, hvilket giver et førsteklasseslook. Den 4,7 tommer store HD Super AMOLED skærm er ideel til brug med en hånd, og samtidig viser den indholdet i virkelighedstro farver og kontraster. Den forbedrede kamerateknologi med et 13 megapixels bagkamera og et 8 megapixels frontkamera lader dig optage specielle øjeblikke i en fantastisk kvalitet, og du kan tage tydelige selfies selv om aftenen. Den gode batterikapacitet lader dig bruge smartphonen i endnu længere tid.

Modstandsdygtigt design: Denne smartphone er IP68 certificeret, hvilket gør den støvsikret og vandtæt ned til 1,5 meter i 30 minutter.

Super AMOLED skærm: Den 4,7 tommer store Super AMOLED skærm har de rigtige dimensioner til at kunne håndteres med en enkelt hånd. Super AMOLED teknologi reducerer energiforbruget og forlænger batteriets levetid, og samtidig leverer teknologien skarpe kontraster og virkelighedstro farver. Skærmen kommer med en opløsning på 720p HD, hvilket gør indholdet klart og tydeligt.

Always On-skærm: Takket være Always on-funktionen kan du få informationer om indgående notifikationer, beskeder, aftaler og missede opkald på skærmen, selv når mobilen er på standby.

Kameraer: Dobbeltklik på hjem-knappen for hurtigt at åbne kameraappen, så du kan fange uforglemmelige øjeblikke. Bagkameraet har en 13 megapixels opløsning og autofokus, der giver dig detaljerede billeder og videoer i Full HD 1080p. Frontkameraet har en opløsning på 8 megapixels, så du kan tage friske og klare selfies. Begge kameraer har en linse med en F1.9 blænding, der sikrer gode billeder i svage lysforhold.

Processor: Samsung Exynos 7 octa-core processor har 8 x 1,6 GHz kerner, der giver en problemfri ydelse og en lang batterilevetid. Processoren er ledsaget af 2 GB RAM.

Android 6.0 Marshmallow: Dette operativsystem fra Android giver dig mulighed for at tilpasse din smartphone til dine personlige præferencer. Få større kontrol over alle apps og indstillinger. Android 6.0 Marshmallow sikrer desuden længere batteritid.

Batteri: Li-ion batteriet har en kapacitet på 2350 mAh, hvilket sikrer en problemfri anvendelse dagen lang med op til 14 timers tale på en fuld opladning.

Fingeraftrykssensor: Lås din smartphone sikkert gennem dit unikke fingeraftryk.

Flere features:
- 16 GB intern hukommelse
- USB 2.0 type-C port til opladning og synkronisering med PC
- Micro SD kortlæser, der understøtter en kapacitet på op til 256 GB
- 4G LTE kategori 6 mobil dataforbindelse med op til 300 Mbps download/50 Mbps upload
- GPS/GLONASS geolokation service support
- Super hurtig Wi-Fi-ac og Bluetooth 4.1
- Hurtig NFC-parring

Inkluderet i pakken:
- Oplader
- USB type-C kabel
- USB type-C til Micro USB adapter
- Headset
- Nål til isætning af SIM-kort
- Hurtig opstartsguide

Indkøbsvogn
Alle priser er inkl. moms
Saphe Trafik Alarm
Saphe Trafik Alarm

Undgå fartbøder - installer nemt Saphe fotovognalarm.

Pris: 410,00 kr.
Roccat Lua Kanga Mini Bundle (Mus & musemåtte)
Roccat Lua Kanga Mini Bundle (Mus & musemåtte)

Pris: 399,00 kr.