Alpha Gamer Hydra Black/Grey

Produktkatalog » Gamer Stole

Produktnummer:  AGHYDRA-BK-GRY
Producent: Alpha Gamer
 
Pris: 1.799,00 kr.
Lager:
Produktet er tilføjet din indkøbsvogn
 

Beskrivelse

Hvad er din stil?
Vi har alle forskellige præferencer, og vi ønsker at tilbyde dig præcis, hvad du ønsker. Det er derfor, vi har 5 farvevariationer af denne model, der er tilpasset til dine behov.

Bygget til at holde
Alpha Gamer stole er bygget med kvalitet og holdbarhed i tankerne. I betragtning af disse principper, er stolene med en solid metalramme og en robust og pålidelig klasse 4 gaspatron.

Læn dig tilbage, slap af og nyd!
Træk håndtaget placeret på siden, vippe tilbage og slappe af! Ryglænet tillader en positionering justering op til 180 grader. Nyd en live stream, en film eller bare tage en lur efter en lang gaming session!

JUSTERBAR armlæn
Ergonomi er en af ​​vores største bekymringer. Vi gjorde armlænene nemt justeres, så de passer til alles kropslig struktur. Du kan justere armlænets højde og også sin indre og ydre hældning.

AFTAGELIGE PUDER
Alle Alpha Gamer stole kommer med to inkluderede puder: et hoved pude og en lumbal pude. Hvis du ønsker en mere lige og opret siddeposition, fjernes puderne. Hvis du ønsker at være mere afslappet og komfortabel, installeres puderne. Så simpelt er det.

Indkøbsvogn
Alle priser er inkl. moms
Acer Aspire VX5-591G 15,6'' Core i7, 12GB
Acer Aspire VX5-591G 15,6'' Core i7, 12GB

Core i7, 12GB, 256GB SSD, GTX1050 4GB

Pris: 8.999,00 kr.
Roccat KONE Pure, Military, DesertStrike
Roccat KONE Pure, Military, DesertStrike

Gaming mus med baggrundsbelyst logo og op til 5000dpi !

Pris: 299,00 kr.